28 Haziran 2017 Çarşamba

1 YENİ MESAJINIZ VAR

Eskiden öyle mesajlaşma mı vardı. Sevgimizi, öfkemizi, özlemimizi, bütün duygularımızı kaleme dökerdik😊 Birbirimize mektup yazardık. Kızların en güzel olayı ya. Derste yanyanayken bile hoca konuştuğumuz için kızmasın diye birbirimize diyeceklerimizi küçük kağıtlara yazar öyle iletişim kurardık😊 Şimdi okurken erkeklere saçmasapan gelebilir ama bizim gülümseyerek hatırladığımız güzel anılarımızdan..

En yakın kız arkadaşına, kardeşine belki ilk aşkına. Belki de salakça ama güzel işte😊
Mesela en yakın kız arkadaşınla birbirinize yazdığınız mektuplar ya komiktir ya da aşırı sitem içerir😄 Hatta bazı mektuplar aşk mektubunu aratmaz😂 Bide kod adın vardır mektubun bi köşesinde o yazar😄 Benim ilkokul yıllarında mektuplaştığım iki yakın arkadaşım vardı. Hemde sınıf arkadaşıydık😄😍 Okuldan sonra da birlikte olurduk ama yinede mektuplaşırdık😄  Hala hayatımdalar. Biriyle hiç kopmadık, tartışmadık bile diğeriyle aramızda yeri gelir fırtınalar eserdi.. O yaşlarda bile dostluğu deli dolu yaşardık diyebilirim.
Şimdi o günlerden bize kalan fotoğraflar bide mektuplar işte ❤

Bütün anılarımız o mektuplarda. Okuyunca kısa süreliğine geçmişe gidiyosun. Yüzünde şebek gibi bi gülümseme oluşuyo 😊
Yazmak güzel şey. O zaman da güzeldi, şimdide. Hayır  küçükmüşüz ama kalbimiz büyükmüş😀 Şimdi bir mesaj bunların yerini tutabilir mi? İyi ki her sitemimizi, derdimizi, sevincimizi paylaşmışız mektuplarımızda. Hepsi çok kıymetli


mektuplaşma


2 yorum:

  1. Sırf bi derste başkasının yanına oturdu diye küsmemiz.. Tribimiz taa o zamanlardan başlıyo
    😂

    YanıtlaSil

BEKLENTİ 2018